&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Innovació

Per què cal fomentar i donar suport a la innovació?

Des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom de Sabadell fomentem i donem suport a la innovació perquè:

  • La Innovació es considera un dels principals motors de creixement econòmic als països desenvolupats.
  • És un dels elements de competitivitat de l’empresa i per tant del territori. 
  • Contribueix a l’evolució social i cultural del territori.
  • Gràcies a la innovació es poden cercar solucions innovadores per a reptes que es plantegen en camps molt diversos que afecten la ciutadania.

Una de les missions de l’OAEA és la d’afavorir i impulsar la innovació a Sabadell i la seva àrea d’influència, tot fomentant el treball en xarxa i la col·laboració público-privada. 

Serveis de l'Oficina pel foment de la innovació

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom  posa a disposició dels seus usuaris:

  • Informació relacionada amb els principals agents promotors de la innovació a nivell català.
  • Suport als emprenedors i petites i mitjanes empreses amb voluntat d’iniciar-se en la innovació empresarial: Primera consulta per part de l’empresa i/o emprenedor. Derivació a l’organisme competent en la concessió d’ajuts i subvencions en temes d’innovació, i acompanyament.
  • Sistema de consultes on line

Horizon 2020

Horizon 2020

L’Horizon 2020 és el programa de recerca i innovació més important de la Unió Europea amb un pressupost total de més de 70.000 milions d’euros pel període 2014-2020. Aquest nou programa potenciarà la participació de PIMEs i l’acostament dels resultats dels projectes al mercat per tal d’augmentar la competitivitat de l’economia europea a nivell mundial.

El Vapor Llonch ja ha començat el seu camí per participar en els projectes Horizon 2020 en relació a l'eix denominat “Reptes Socials". El paper del Vapor  Llonch com a potencial participant en les convocatòries d'Horizon 2020 es basa en el seu recorregut en la gestió de projectes europeus, en el coneixement del teixit productiu local cultivat amb el seu treball diari, en els vincles institucionals assolits amb agents socioeconòmics i centres de recerca que operen al territori al llarg dels seus més de 20 anys d'història i en la seva capacitat de vincular els projectes a les necessitats reals de les empreses i el mercat laboral ja sigui des de la vessant de l'ocupació o la formació.

Vapor Llonch en aquesta fase prèvia de definició de projectes s'ofereix a les empreses i entitats del territori com a pont per accedir a algunes de les convocatòries incloses en aquest programa. Per a més informació cal adreçar un correu electrònic a: sbdempresa@ajsabadell.cat