Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Crea la teva empresa en 48 hores a Sabadell

A l´Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de l´Ajuntament de Sabadell t'oferim ajut per tramitar la creació de la teva empresa i tenir l'alta en menys de 48 hores. Des de 2014 pots utilitzar els nostres PUNTS D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR/A acreditats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i donar d´alta la teva empresa de forma àgil i ràpida.

Les formes jurídiques que es poden acollir a aquest servei són:

  • Societats de Responsabilitat Limitada (SRL)
  • Societats civils
  • Comunitats de bens
  • Empresaris/àries Individuals (Autònoms persona física)

Actualment disposem de tres Punts d´Atenció a l´Emprenedor/a a:

  • L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i a l’Autònom/a de Sabadell (ctra. de Barcelona, 208 bis Vapor Llonch)
  • Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236)
  • Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119)

Innovació i Internacionalització

PROGRAMA D'INNOVACIÓ I TECNOLOGIADes de l´Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a pots accedir a un conjunt de recursos per accelerar el teu negoci per mitjà de la innovació i la tecnologia. Descobreix tot el ventall de possibilitats que tens al teu abast.

INTERCANVIS EMPRESARIALS A LA UE: El Programa Erasmus for Young Enterpreneurs permet estades empresarials a la UE per a persones emprenedores o empresàries novelles i també acollir persones de la UE en empreses locals. En tots dos casos des de Sabadell t'acompanyem en els tràmits.