Notícies

Ja tenim guanyadors de la quarta edició del Cafè Aventura

De les 17 propostes presentades, la proposta de Rokubun empresa dedicada a solucions de navegació innovadores s’ha endut el primer premi, que consisteix en un premi en metàl·lic de 2.000€, 6 mesos gratuïts d'allotjament en un espai d’incubació al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta i assessorament individual de 10 sessions valorat en 600€.

la proposta de Rokubun empresa dedicada a solucions de navegació innovadores s’ha endut el primer premi

Rokubun es dedica a donar solucions de navegació innovadores i de precisió més enllà de les basades en el Sistema de Navegació Global Per Satèl·lit (GNSS). També ofereix solucions en l’àmbit del posicionament així com en l’observació de la Terra.

La resta de premis han estat els següents:

o      2n premi : Proton New Energy Future (6 mesos gratuïts d'allotjament a l'espai incubació al Centre del Nodus Barberà més assessorament individual de 10 sessions valorat en 600€)

o      3r premi: Agricultura de Precisión, Innovación i Consolidación (assessorament individual de 10 sessions valorat en 600€)

o      4t premi: S+shopping (assessorament individual de 10 sessions valorat en 600€)

o      5è premi: H2ONOW (assessorament individual de 10 sessions valorat en 600€)

En el transcurs del Fòrum els participants han presentat els seus projectes empresarials i alhora han pogut conèixer altres experiències amb les quals poder fer negoci. Aquest projecte es desenvolupa en aquesta edició amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya així com per la Diputació de Barcelona.

Imprimeix