Notícies

INSCRIPCIONS OBERTES PER AL CAFE AVENTURA-IV FORUM DE L´EMPRENEDORIA DE SABADELL

Cafè Aventura

Continua obert fins al dia 22 d'abril el periode d'inscripció al IV Fòrum del l´Emprenedoria de Sabadell. ElCafè Aventura tindrà lloc el proper 26 de maig al CEI Can Roqueta.

Si ets una persona emprenedora amb ganes d´obrir-te camí,  tens una idea de negoci trencadora o estàs desenvolupant un projecte innovador, encara pots inscriure´t al Cafè Aventura i presentar el teu projecte en el marc del IV Fòrum de l´Emprenedoria de Sabadell.

Si el teu projecte és un dels seleccionats, rebràs una Masterclass preparatòria de dues sessions teòrico-pràctiques en Elevator Pitch on podràs aprendre tècniques efectives de presentació a càrrec de l'expert i dinamitzador de fòrums, Jordi Mercader, fundador de Mercaconsult.

Inscriu-te al Cafè Aventura en 4 passos:

1. Llegeix les bases reguladores del Cafè Aventura 2016

2. Omple el següent Formulari 

3. Descarrega´t i complimenta el Resum Executiu. En funció de la teva situació descarrega el Model A o el Model B.

MODEL A:  Empreses amb una trajectoria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol.licitud, acreditable amb la documentació que cal aportar segons les bases.

MODEL B:  Per persones físiques emprenedores i/o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d´execució.

4. Per acabar el procès envia al mail sbdempresa@ajsabadell.cat el resum executiu complimentat juntament amb:

  • DNI i currículum dels integrants de l’equip promotor.
  • Model 036/037 (presentat a l’Agència Tributària) i/o alta en el Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) en cas d’empresa ja constituïda.
  • Qualsevol altra documentació sobre el projecte que el sol·licitant consideri d’interès per aquesta convocatòria (màxim dos documents en suport digital, amb una grandària màxima de 8 MB)

Per qualsevol dubte o aclariment pots contactar amb nosaltres a través del mail sbdempresa@ajsabadell.cat o trucant a l´Oficina d´Atenció a l´Empresa i l´Autonom de l´Ajuntament de Sabadell al 93.745.31.61

Aquesta acció s’executa en el marc del Projecte Innovador i Experimental de 2015 expedient IE-08/15 “Capacitació, inserció i innovació aplicades als sistemes industrials de Sabadell i entorn” i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, així com per la Diputació de Barcelona en el marc del projecte “Impuls supralocal a l'emprenedoria i transferència tecnològica de la pime industrial”.

Imprimeix