Notícies

9 JULIOL, CAFÈ AVENTURA III FORUM D´EMPRENEDORIA DE SABADELL

CAFÈ AVENTURA III FORUM D´EMPRENEDORIA DE SABADELL

El proper 9 de juliol es durà a terme la III Edició del Cafè Aventura, Forum de l´Emprenedoria de Sabadell organitzat per Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell.

Enguany es premiaràn la Millor Idea de Negoci i Millor empresa, amb un Primer Premi de 1.000 €, 6 mesos d´espai incubació/coworking gratuïts i mentoratges per part dels millors experts.

Finalitzat el periode d´inscripcions, comença la valoració dels projectes/empreses inscrits, per tal de que en resultin 10 per cada categoria.

29 de juny una Masterclass sobre com fer un bon Elevator Pitch

Els 20 projectes seleccionats rebran el dia 29 de juny una Masterclass sobre com fer un bon Elevator Pitch a càrrec de Joan Riera.

29 de juny una Masterclass sobre com fer un bon Elevator Pitch

En Joan és soci cofundador i director d'Active Development i Professor del departament d'Estratègia i Direcció General d'ESADE Business School
Reconegut conferenciant i actiu escriptor en l´àmbit de la Emprenedoria i la Innovació, és un habitual ponent en aquells esdeveniments destacats d´aquests àmbits.  Vols saber més sobre en Joan? Fes clic aquí.

cafè aventura

El 9 de juliol, els 15 projectes/empreses presentaràn el seu projecte, disposaran de 3 minuts per tal d´explicar als assistents al Fòrum la seva empresa o idea de negoci.

cafè aventura

PROGRAMA

8:30 - 9:00      Acreditacions

9:00 - 9:15      Benvinguda

9:15 - 10:15    Presentació projectes seleccionats

Es presentaran els projectes seleccionats, presentacions de 3 minuts de durada amb la tècnica “d´Elevator Pitch”.

10:15 - 11:15  Cafè Aventura : vies de finançament.

Durant el cafè hi haurà representants de diferents ens financers amb qui poder establir una primera presa de contacte i parlar de diferents vies de finançament. Asistència confirmada de represenants de: Banc Santander, Banc Sabadell, EconomistesBAN, ecrowdinvest, Vanacco i the crowdcube.

11:15 - 12:45  Networking amb els Empresaris de la xarxa Onion

Activitat de networking amb empresaris membres de la Xarxa Onion. Coneixement, contactes i cooperació, són els tres pilars fonamentals d’aquesta associació empresarial.

12:45 - 13:30  Entrega de Premis i comiat.

Els premis de Cafè Aventura

La dotació dels premis és la següent,

CATEGORIA DE MILLOR IDEA DE NEGOCI

1er classificat:

- Dotació econòmica de 1.000  euros.

-100 % de bonificació, durant 6 mesos de la renda de l’arrendament d’un despatx compartit (en la modalitat  d’incubació)  en el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

1er, 2on i 3er classificats:

-Formació (en grup durant 8 hores) a càrrec d’experts professionals, per reforçar coneixements en diferents àrees estratègiques empresarials, amb l’objectiu d’optimitzar la posada en marxa del projecte.

-Assessorament individual (durant 3 hores) a càrrec d’experts professionals amb l’objectiu d’aportar dimensió estratègica al projecte.                                               

CATEGORIA DE MILLOR EMPRESA

1er classificat

-Dotació econòmica de  1.000 euros. 

-100% de bonificació durant 6 mesos de la renda de l’arrendament  d’un despatx compartit (en la modalitat de coworking) en el Centre de Promoció Empresarial de Sabadell o en el Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta.

1r, 2n i 3r classificat:

-Assessorament individual  (durant 10 hores) a càrrec d’experts professionals en les àrees empresarials en les quals presentin major mancança, amb l’objectiu d’accelerar la seva evolució i creixement.

Si vols participar en alguna d´aquestes categories consulta les Bases Reguladores

Al Centre d´Empreses Industrials de Can Roqueta.

Localització:

Avda. de Can Bordoll, 119
08202 SABADELL

Com arribar-hi

Imprimeix