&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Disponibilitat de sòl industrial i terciari

Per què triar Sabadell com a destí si volem instal·lar la nostra empresa o avançar en el nostre negoci?

Per què triar Sabadell com a destí si volem instal·lar la nostra empresa o avançar en el nostre negoci?

encesBonificacions/incentius per a la implantació. Consulta les bonificacions/incentius per a la implantació AQUÍ

Qualitat de vida i medi ambient. El municipi presenta factors favorables per viure-hi: accés a la vivenda, serveis propers: educatius, sanitaris, assistència a l’envelliment, serveis a la dependència,  xarxa de transport d’àmplia cobertura, comerç de proximitat, equipaments culturals i d’oci, a més d’un entorn natural (Riu Ripoll i rodal) que el converteixen en un municipi molt complert.

mapa Informació sobre sòl industrial i terciari disponible: Facilitats d’accés i acompanyament a la informació sobre disponibilitat de sòl industrial i locals 

bombetaPromoció de la innovació. Sabadell és una ciutat amb una gran capacitat emprenedora i alt esperit innovador. Sabadell ha estat un motor impulsor de dos dels clústers més importants arreu: el de packaging alimentari i el de tecnologies mèdiques de Catalunya (per a més informació, consultar l’apartat Innovació, i Creació i consolidació empresarial.

cartellDisponibilitat d’infraestructures: a 25 minuts de Barcelona per xarxes viàries de primera categoria com la C-58 i l’AP-7. Propera ampliació de la línia de ferrocarrils i tres estacions de RENFE rodalies. Línies de bus amb parades molt a prop de l’entrada als polígons (www.tus.es). Aeroport propi a la zona del PAE Sud-oest. Amb espais firals, vivers i espais de negoci (veure apartat CEI Can RoquetaViver i espais de negoci i Activitat firal).