Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Industria

 

Sabadell és actualment la co-capital de la comarca del Vallès Occidental, juntament amb Terrassa. El municipi es troba situat al centre de la comarca, al costat del Riu Ripoll. Amb una població de 203.969 habitants, és el cinquè municipi de Catalunya en número d'habitants.

A Sabadell hi ha set polígons d'activitat econòmica: Polígon Can Roqueta, Polígon Sud-Oest, Parc Industrial del Ripoll, Can Feu, Gràcia Nord i Gràcia Sud i Sabadell Parc Empresarial.

Tot i que Sabadell ha estat històricament, una ciutat industrial, actualment compta amb un alt grau de dinamisme d'activitat econòmica amb diversificació de sectors econòmics amb una transformació cap a la terciarització.

Addicionalment, la ciutat compta amb elements clau que aporten una clara complementarietat i posen en valor els polígons: vies d'accés ràpid (existents i en projecte), transport públic i un aeròdrom són factors diferencials en el funcionament i l’atracció d’empreses als polígons. 

A continuació es detallen les característiques principals de les zones d’activitat econòmica així com les infraestructures i serveis disponibles:

-   Polígon Industrial Can Roqueta
-   Polígon Sud-Oest
-   Parc Industrial Riu Ripoll
-   Gràcia Nord
-   Gràcia Sud
-   Polígon Industrial Can Feu
-   Sabadell Parc Empresarial

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagen 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imagen 2