Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Ajuts a projectes de desenvolupament experimental amb col·laboració publicoprivada

El Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat la nova convocatòria per a la concessió d’ajuts a projectes de col·laboració. El termini de sol·licitud romandrà obert fins al 20 de febrer de 2024.

Els ajuts tenen per objecte el finançament de projectes de desenvolupament experimental en col·laboració entre empreses i organismes de recerca, a fi d'avançar en la incorporació de coneixements i resultats cientificotècnics que permetin la validació i el desenvolupament precompetitiu de noves tecnològiques, productes i serveis, creant el context adequat que estimuli la generació d'una massa crítica en R+D+i de caràcter interdisciplinari per a la seva aplicació, transferència, cerca de solucions i generació de resultats tant en les trajectòries tecnològiques i d'innovació de les empreses com en el mercat.

BENEFICIARIS

Podran tenir la condició de beneficiaris d’aquests ajuts els següents:

  • Les empreses i les associacions empresarials sectorials
  • Els organismes públics de recerca
  • Les universitats públiques i els seus instituts universitaris
  • Les universitats privades amb activitat i capacitat demostrada en R+D
  • Els instituts de recerca sanitària acreditats
  • Els Centres Tecnològics d'àmbit estatal i els Centres de Suport a la Innovació Tecnològica d'àmbit estatal
  • Altres centres d’R+D+i públics i privats sense ànim de lucre

Els projectes s’hauran de desenvolupar en col·laboració entre diverses entitats entre les quals hi haurà d’haver, com a mínim, una empresa i un o diversos organismes de recerca. A banda, el representant de l'agrupació haurà de ser una empresa. 

+INFO