Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Subvencions del programa Generació Digital: Agents del Canvi

La Fundació EOI, un organisme adscrit al Ministeri d’Industria, Comerç i Turisme (MINCOTUR), i la Secretaría de Estado de Digitalización e Inteligencia Artificial, del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, han publicat la convocatòria de subvencions del programa "Generació Digital: Agents del Canvi”.

El programa té per objectiu afavorir la incorporació de joves professionals de la transformació digital (anomenats Agents del Canvi) en petites i mitjanes empreses atenent als requeriments de l’entorn digital i al canvi de model de negoci que s’està produint en aquest tipus d’empreses. El programa inclou paral·lelament dues convocatòries:

  • Convocatòria Formació: Programes gratuïts de formació en transformació digital dirigits a joves menors de 35 anys, ja siguin persones desocupades o treballadors de petites i mitjanes empreses, que esdevindran Agents del Canvi.
  • Convocatòria Contractació: Una convocatòria d’ajuts a petites i mitjanes empreses per subvencionar parcialment les despeses salarials derivades de la contractació d’aquests joves Agents del Canvi.

Al tenir la consideració d'ajuts d'Estat, aquest programa es troba subjecte a la normativa europea sobre ajuts de minimis.

Aquest programa s'emmarca en la Inversió 3 «Competències digitals per a la ocupació», del Component 19 «Pla Nacional de Capacitats Digitals» del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

La convocatòria romandrà oberta fins al 31 de desembre de 2024. 

+INFO