Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

VR Talks, la realitat virtual i augmentada aplicada al màrqueting

Vols explorar les possibilitats de la realitat virtual i la realitat augmentada per a la teva empresa? Sabies que tenen grans aplicacions en màrqueting? Inscriu-te a la matinal del 13 de desembre de 9:30 h a 11:30 h al CEI de Can Roqueta.

La sessió estarà dividida en tres blocs, tots ells tenen part d'explicació i de demostració:  

  • Showroom VR: Experiències amb Realitat Virtual per presentar productes de forma interactiva. Utilitzant tecnologia de Realitat Virtual, els usuaris poden submergir-se en un entorn digital on poden explorar i interactuar amb els productes com si estiguessin físicament presents en un showroom real. Això és especialment útil per a empreses que volen oferir als seus clients una experiència única en presentar els seus productes d'una manera més atractiva en esdeveniments o presentacions de producte.
  • AR Catalogue: Catàlegs interactius de productes amb Realitat Augmentada. Aquests catàlegs es poden visualitzar a través de dispositius mòbils o tauletes. En utilitzar la càmera d'aquests dispositius, els usuaris poden superposar informació digital, com ara imatges, vídeos o detalls addicionals, sobre els productes físics presents al catàleg. Això millora l'experiència de compra en proporcionar informació addicional de manera interactiva, permetent als usuaris obtenir una vista més detallada i dinàmica dels productes.
  • 360º experience: Tours immersius, digitalització d'espais i navegació a través de punts d'interès. Això s'aconsegueix capturant imatges o vídeos a 360 graus, permetent als usuaris explorar un entorn des de qualsevol angle. Aquestes experiències es poden utilitzar per a tours virtuals de llocs físics, presentacions de propietats immobiliàries, museus virtuals, entre d'altres. La navegació a través de punts d'interès proporciona una experiència més completa i detallada, ja que els usuaris poden triar quins aspectes explorar i obtenir informació específica en temps real.

INSCRIPCIÓ