Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Millora el teu negoci amb el programa de formació empresarial

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a encara el darrer trimestre de 2023 amb un nou programa de formació empresarial que inclou diferents activitats i càpsules formatives de temàtica diversa.

>6 octubre. Valora la teva idea de negoci

De 9:30 a 11:30 h. Centre de Promoció Empresarial (C. Tres Creus, 236). Es repeteix quinzenalment. Adreçat a persones emprenedores que tinguin una idea de negoci i que la vulguin treballar per valorar la seva posada en marxa. També per a empresaris/àries que ja tinguin l’activitat iniciada i que vulguin revisar-ne el model de negoci. Imparteix l'equip tècnic de Dinamització Empresarial.

>8 i 15 de novembre. Posiciona el teu projecte als cercadors (SEO)

De 9.30 a 13.30 h. Formació en línia. Adreçat a persones empresàries, autònomes i professionals que vulguin millorar el posicionament del seu web als cercadors. Imparteix Alejandra Ferrer, de Magma3interactiva Web Agency SL.

>20 de novembre. Com parlar en públic amb l’actor Fermí Fernandez

De 15 a 20 hores. Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. Can Bordoll, 119 - Pol. Ind. Can Roqueta). Dins del programa de la Setmana de l’Emprenedoria. Adreçat a persones emprenedores que necessiten parlar en públic, fer presentacions de serveis o projectes, persuadir, informar o comunicar en general el seu projecte empresarial. Imparteix Fermí Fernández, actor, humorsita i presentador. 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ 

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació de qualsevol d’aquestes activitats ho pot fer AQUÍ