Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Inscripcions obertes de la 5a edició del programa AI4ALL fins a l'1 de setembre

Engega un projecte d'emprenedoria en el sector de la intel·ligència artificial! Es tracta d'un programa en IA aplicada a la indústria. Tecnologies, reptes i oportunitats de negoci.

El Parc de Recerca UAB, l’Escola d’Enginyeria de la UAB, el Centre de Visió per Computador i l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial del CSIC engeguen una nova edició del programa AI4ALL Intel·ligència artificial aplicada a la indústria.

Es tracta d'una formació especialitzada que pretén impulsar la generació de tecnologia i projectes emprenedors en Intel·ligència Artificial, dirigida a projectes emprenedors i pimes que vulguin aplicar l'IA als seus projectes, personal investigador i doctorand amb capacitat tècnica per tirar endavant un projecte i enginyers de segon cicle que tinguin interès en veure l’aplicació de l'IA en projectes i el prototip.

L’AI4ALL ofereix una formació teòrica i pràctica en les tecnologies més punteres d’intel·ligència artificial i també una formació en gestió empresarial i nous models de negoci. La docència consta de 120 hores repartides en sessions formatives, sessions de prototipatge, tutories i conferències d’empreses amb casos pràctics.

Les persones participants desenvoluparan un projecte en grup acompanyades d’experts tecnològics i empresarials i construiran un prototip del seu projecte.

QUAN I COM

Del 5 de setembre al 21 de desembre de 2023 en format híbrid (classes i tutories virtuals i presencials).

INSCRIPCIÓ

Programa gratuït. Places limitades.
Termini inscripcions: fins a l’1 de setembre de 2023