Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

La trobada anual de dones emprenedores i empresàries de Sabadell del projecte “Ara Dona” se celebra demà

L’Ajuntament de Sabadell organitza una trobada de dones emprenedores i empresàries de Sabadell. L’activitat tindrà lloc el 7 de juliol al Centre d’Empreses Industrial de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119).

Servirà com a cloenda de l’edició actual del projecte “Ara Dona. Emprenedores i Empresàries en Xarxa” i presentació de la següent edició.

L’acte s’iniciarà a dos quarts de deu del matí amb la benvinguda de la tinenta d’alcaldessa d’Economia i Serveis Centrals, Montse González i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez i la participació regidora d’Igualtat i LGBTI+, Rosa Pareja. El programa de la jornada inclou també una taula rodona amb el títol “Mentories, casos reals” per donar veu a experiències de persones que han participat en aquest darrera edició. A continuació, es celebrarà el taller “Cerca de la identitat aromàtica d'Ara Dona” i també hi haurà ocasió per gaudir d’un espai relacional en el que les persones assistents tinguin l’oportunitat d’ampliar la seva xarxa de contactes. El tancament de l’acte està previst a dos quarts d’una del migdia.

L’activitat està oberta a tothom que tingui interès per conèixer aquest programa que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Té l’objectiu d’apoderar les dones emprenedores de Sabadell, donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa, posar en valor les dones empresàries i directives del territori i contribuir a que incrementi el nombre de projectes d’emprenedoria liderats per dones que acabin en la posada en marxa de nous negocis.

Ara Dona contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional. En la primera fase del projecte es fa una crida a dones directives i empresàries que vulguin compartir la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes. Aquest grup de dones empresàries i directives s’estableixen com a referents per acompanyar les dones emprenedores novelles en els seus inicis.

Actualment en formen part de l’Ara Dona un grup de 20 dones mentores i en la darrera edició s’han fet 15 parelles de dones emprenedores amb dones empresàries que alhora han rebut formació i han participat en sessions grupals sobre lideratge, comunicació, emocions, expressió corporal, entre d’altres temàtiques. El projecte es desenvolupa en col·laboració amb l’Associació de dones emprenedores Teixint Sabadell, l’Associació de dones emprenedores i empresàries de Sant Quirze, la Xarxa de dones emprenedores de Sant Cugat, l’Associació de dones directives empresàries i professionals ADE Vallès.