Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA als Premis eines 2023 per a projectes de transformació social

Un dels àmbits territorials de convocatòria és per a projectes de l’àmbit vallesà (Vallès Occidental i Vallès Oriental). També estan oberts als millors projectes d’àmbit català i d’àmbit local (Mollet del Vallès).

S’hi poden presentar projectes en dues categories: projectes de transformació social incipients o de nova creació (antiguitat inferior a 3 anys) i projectes  de transformació social consolidats (antiguitat de 3 anys o superior).

Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.

Els Premis poden donar reconeixement, visibilitat i ajut econòmic als millors projectes de transformació social.

Aquesta edició dels Premis està convocada per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

INSCRIPCIÓ

Inscripcions obertes fins al 16 de juliol.

Bases i més informació sobre els Premis aquí