Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Ajuts a la contractació de persones amb discapacitat i en situació o en risc d'exclusió

Nova convocatòria d'ajuts a la contractació de persones amb discapacitat, en situació o en risc d'exclusió procedents d'empreses d'inserció o de persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.

Tenen per objectiu la contractació en el mercat ordinari de treball de persones que presenten una situació de vulnerabilitat i no disposen de totes les eines, aptituds de recerca i inserció en el mercat de treball; amb la finalitat que adquireixin l’experiència professional suficient per lluitar eficientment contra la dependència, la pobresa econòmica i els riscos d’exclusió social o la marginació.

La quantia de l’ajut per a un contracte de 12 mesos a jornada completa amb una duració mínima de 6 mesos durant l’any 2023 és de 7.560 €. Les entitats beneficiàries són les empreses del mercat de treball ordinari (persones físiques o jurídiques amb excepció de les empreses de treball temporal) amb establiment operatiu a Catalunya.  

Termini de presentació de sol·licituds fins al 2 d'octubre. L'ajut prové del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. 

Més informació i enllaç al tràmit.

També continua oberta la convocatòria del programa 30 Plus per a subvencions per la contractació de persones majors de 30 anys. Consulta tota la informació del 30 Plus aquí.