Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Sabadell Empresa continua sent organització intermediària del programa Erasmus

El passat mes de març va tenir lloc a Santiago de Compostela el tancament de l'anterior cicle del programa Eramus for Young Entrepeneurs i la presentació del nou.

El nou cicle tindrà una durada de 4 anys i preveu incrementar significativament el nombre d'estades fetes per persones emprenedores a altres països Europeus. Es tracta d'una aposta directa de la Unió Europea per un model d'aprenentatge basat en l'experiència i el desenvolupament d´habilitats, que l'Erasmus ha demostrat any rere any que funciona. Ja s'han beneficiat del programa més d'11.000 persones i en formen part més de 45 països.

Des de Promoció Econòmica de Sabadell acompanyem les persones emprenedores novelles que volen dur a terme una estada en un altre país de la UE a fer totes les gestions necessàries, així com gestionem el suport financer que rep aquesta persona per part de la UE. D'altra banda, també ajudem les persones emprenedores / empresàries més experimentades que volen acollir una persona emprenedora a la seva empresa a fer-ne la sol·licitud i a trobar el perfil més idoni.

MÉS INFORMACIÓ

Si estàs interessat/da a marxar o a acollir o coneixes algú que pugui estar-ho, no dubtis a contactar amb l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de Sabadell al Vapor Llonch (ctra. Barcelona, 208 bis), escrivint al correu sbdempresa@ajsabadell.cat o trucant al telèfon 93 745 31 61.