Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Jhennyffer Paulina, reemprenedora: 'Informada pots arribar lluny. La informació és poder'

L'Herboristeria Rafart, ubicada al Mercat Central de Sabadell, buscava nova propietat per la jubilació del seu propietari, Josep Barcons Vila (C), després de 3 generacions. La Jhennyffer Paulina (R) el va adquirir a través de Reempresa. 

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

(C) Herboristeria.

(R) Venda d’herbes i espècies de la millor qualitat.

Per què vas decidir posar-la a la venda?

(C) Perquè em jubilo.

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

(R) Sempre he volgut tenir un negoci propi i era una bona oportunitat, ja que és una botiga que ha funcionat molt bé durant molts anys amb els seus fidels clients.

Vols fer algun canvi o innovació?

(R) Sí, amb el temps m’agradaria posar-hi més gènere.

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

(R) Administrativa comptable.

Quin servei us ha ofert Reempresa?

(C) Ajuda amb tota la documentació necessària per al traspàs de la parada.

(R) Ajuda amb tot el que necessitava per començar el negoci, amb la millor informació, donar-me d’alta d’autònom i entendre sobre els meus drets com a nova emprenedora i autònoma.

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

(C) Sí, perquè hi ha molt per aprendre de les herbes.

(R) Sense dubte, cal aprendre sobre les herbes: per a què serveixen, com prendre-les i els seus beneficis. És un món molt extens.

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un/a cedent? I un consell per a un/a reemprenedor/a?

(C) Estarà ben assessorat.

(R) El consell és que s’informi bé dels seus drets i del negoci que obtindrà. La informació és poder, si estàs ben informada pots arribar molt lluny.

 

Si ets una persona emprenedora i estàs interessada a comprar una empresa ja existent o tens una empresa i estàs interessat a vendre-la per donar continuïtat a l’activitat, el programa REEMPRESA ofereix assessorament i acompanyament tant a la part cedent com a la reemprendora. 

Per a més informació sobre el programa podeu adreçar-vos a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a (ctra. Barcelona, 208 bis), trucant al 93 745 31 61 o escrivint un correu a sbdempresa@ajsabadell.cat.