Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Dos nous ajuts del Programa Generación Digital: PIMES i Agentes de Cambio

El Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i la Fundación EOI obren dues convocatòries d’ajuts adreçats a entitats de formació, tant de forma individual com en agrupació, amb personalitat jurídica pròpia. 

Les entitats també han de tenir el domicili social o fiscal a Espanya i han d'haver estat constituïdes com a mínim tres anys abans de la data de publicació de la convocatòria al BOE.

BENEFICIARIS

  • Programa Generación Digital PIMES: persones que formin part del equip directiu d’una pime d’entre 10 i 249 treballadors.
  • Programa Generación Digital Agentes del Cambio: joves menors de 35 anys, preferentment dones, amb possibilitat d'incorporar-se al mercat laboral com agents de transformació digital d'una pime. El 70% dels destinataris dels programes de formació seran persones joves desocupades.

ACTUACIONS SUBVENCIONABLES

Programes de formació de mínim 15 ECTS, que compleixin els objectius següents:

  1. Consulta el Programa Generación Digital PIMES:

Oferir als equips directius de pimes coneixement i habilitats per impulsar la transformació digital de les seves empreses, millorant-ne la productivitat i les possibilitats de creixement i internacionalització.

Entendre com la tecnologia impacta en els negocis, permetent situar al client al centre, i generar i explotar les dades per a la presa de decisions del negoci.

Reduir la bretxa digital per qüestions de gènere incrementant el nombre de dones, directives de pimes, formades en gestió digital.

  1. Consulta el Programa Generación Digital Agentes del Cambio:

Oferir als participants els coneixements i habilitats per a la seva incorporació al mercat laboral com a agents de transformació digital.

Dotar el teixit empresarial de talent amb la capacitat d'implementar actuacions concretes i específiques sota el Pla d’acció.

Disminuir la bretxa digital per qüestions de gènere incrementant el nombre de dones matriculades, formades i treballadores al sector TIC.

QUANTIA

L’ajut consistirà en una aportació dinerària de 2.600 € per a cada alumne que hagi finalitzat el programa de formació. Els programes seran gratuïts pels participants.

El pressupost total del Programa Generación Digital PIMES és de 147,5 M€.

El pressupost total del Programa Generación Digital Agentes del Cambio és de 55 M€.

TERMINI            

Per les entitats de formació, des del 15 de novembre fins al 14 de desembre del 2022.

Consulta’n tots els detalls a la pàgina de la convocatòria.