Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L’Ajuntament de Sabadell rep un reconeixement com a un dels punts locals més compromesos amb el programa SOS Mentoring

Es tracta d’un programa d’acompanyament a persones autònomes i petits negocis de la Fundació Autoocupació de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut un reconeixement per la tasca que es realitza des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a en relació al programa SOS Mentoring d’acompanyament a persones autònomes i petits negocis. En concret, és un dels punts locals de la demarcació de Barcelona on es promou un major número de relacions de mentoria per ajudar les petites empreses a reactivar l'activitat i salvaguardar llocs de treball.

El guardó, atorgat per la Diputació de Barcelona, el va recollir la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament econòmic i Impuls administratiu, Montse González, en el marc del Saló BizBarcelona. Com indica Montse González, “des de Sabadell se segueix promovent activament aquesta iniciativa, demostrant una vegada més el nostre compromís amb el suport al teixit productiu local”.

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms/es i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries, directives o professionals amb àmplia experiència empresarial, en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per analitzar conjuntament els reptes del negoci i trobar-hi les millors solucions. Les relacions de mentoria es canalitzen mitjançant reunions online o presencials, durant un període d’entre 3 mesos i 1 any.

SOS Mentoring és un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Des de l’Ajuntament de Sabadell s’actua com a intermediari entre les persones mentores voluntàries i responsables dels negocis. Entre gener i setembre de 2022 s’han establert 7 relacions de mentoria des de Sabadell situant la ciutat en la segona posició del rànquing elaborat per la Diputació de Barcelona com apunt local amb major activitat.

Participar a SOS Mentoring

Per participar en el programa com a empresa beneficiària o com a persona mentora responsable es pot escriure un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat o trucar al 93 745 31 61.

Altres accions de mentoria

A més d’aquest programa de mentoria, l’Ajuntament de Sabadell té a disposició altres accions d’acompanyament d’empreses i persones empresàries com Ara Dona, en què directives i empresàries comparteixen la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes. D’altra banda, l’Ajuntament té acord amb per accions de mentoratge amb VAE (Voluntaris en Assessoria Empresarial), SECOT (Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial) i ASENCAT (Associació de Sèniors de Catalunya per a l'Orientació del Talent Emprenedor).