Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Els centres d’empreses avancen amb millores tecnològiques i funcionals

Els centres d’empreses de l’Ajuntament de Sabadell són referents catalans pel seu suport a les empreses i per les seves instal·lacions.

En el cas del Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, es tracta d’un equipament municipal únic en el territori per les seves dimensions, en una parcel·la de més de 12.600 m2, prestacions i funcionalitat, situat en un emplaçament estratègic al cor del polígon industrial de Can Roqueta (av. Can Bordoll, 119). Aquest equipament està dissenyat per respondre a les dificultats de les empreses industrials, especialment les de menor dimensió, i empreses de serveis a la indústria majoritàriament, per trobar espais adequats a les seves activitats.

En concret, l’equipament permet a les empreses industrials llogar naus industrials al voltant de 200m2 de planta i 50 m2 d’altell. Les empreses de serveis poden llogar despatxos de diferents mides. El centre també compta amb espais d’incubació i coworking per a qualsevol tipus d’empresa o projecte empresarial.

En el cas del Centre de Promoció Empresarial, també està situat en un lloc estratègic i cèntric de la ciutat, com és al costat de Fira Sabadell (c. de les Tres Creus, 236). Les empreses de serveis poden llogar-hi despatxos de dimensions diferents i adaptades a les seves necessitats. Igualment, compta amb espais d’incubació i coworking per a qualsevol tipus d’empresa o projecte empresarial.

A aquestes prestacions s’han afegit durant el darrer any millores tecnològiques i funcionals, com ara un sistema de videoporters al Centre de Promoció Empresarial, o la implantació d’un sistema de control de veu i dades segons normativa al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, així com la millora lumínica de l’auditori que inclou el centre.

En ambdós centres, tant les empreses residents com qualsevol de les empreses de Sabadell tenen a la seva disposició la resta d’espais complementaris que inclou l’edifici, com les sales de formació o de reunions, i poden fer ús d’altres serveis centralitzats, com la recepció de correspondència en horari d’atenció al públic, l'accés a Internet a través de Wi-Fi i el manteniment i la neteja de les zones comunes, entre d’altres.

CENTRE D'EMPRESES INDUSTRIALS [CLIC A LA FOTO PER AMPLIAR]

CENTRE DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL [CLIC A LA FOTO PER AMPLIAR]