Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

L’Ajuntament de Sabadell presenta “Ara Dona. Emprenedores i Empresàries en Xarxa”

L’activitat va tenir lloc el 7 de juliol al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. El programa, adreçat a les dones emprenedores de Sabadell, contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional. 

L’Ajuntament de Sabadell va presentar el projecte “Ara Dona. Emprenedores i Empresàries en Xarxa”. La iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, es desenvolupa per segon any consecutiu per apoderar les dones emprenedores, donar visibilitat a l’emprenedoria i el talent femení en l’àmbit d’empresa, posar en valor les dones empresàries i directives del territori i contribuir a que incrementi el nombre de projectes d’emprenedoria liderats per dones que acabin en la posada en marxa de nous negocis.

En la primera fase del projecte es fa una crida a dones directives i empresàries que vulguin compartir la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes.

Aquest grup de dones empresàries i directives s’establiran com a referents per acompanyar les dones emprenedores novelles en els seus inicis, aportant coneixement a nivell estratègic. Durant tot el projecte es desplegaran accions de suport per afavorir el desenvolupament competencial de les dones emprenedores que hi participin compartint experiència, expertesa i coneixement a través de sessions de networking i formació ad hoc.

La presentació d’aquest projecte va tenir lloc el dijous 7 de juliol al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). L’activitat va començar a dos quarts de 10 del matí, amb la benvinguda institucional a càrrec de la tinenta d'alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l'Ajuntament de Sabadell, Montse González. A continuació  va tenir lloc la taula rodona “Converses que inspiren" amb la co-fundadora de WeEQUAL, Eva Vila-Massanas, i la CEO i fundadora de Tipscool, Esther Cid, per donar peu a continuació a la presentació del contingut d’aquesta segona edició del programa i l’exposició de quatre testimonis de participants en l’edició anterior. La jornada es va tancar a les a les 11.30 amb un espai de networking.

Balanç 1a edició

La primera edició del programa es va tancar amb una puntuació d’excel·lent per part de les dones participants. En concret, 10 dones emprenedores de Sabadell van participar en l’anterior programa de mentoratge i van ser acompanyades per empresàries i, en total, 11 dones van configurar la borsa de mentores. Alhora, 54 dones van participar en accions de formació.

Les persones interessades a participar en aquest programa poden  enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.