Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

OBERTA CONVOCATÒRIA: transforma la teva empresa i fes-la créixer amb els Cupons ACCIÓ

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa són l’eina que necessites per créixer internacionalment o fer evolucionar el teu model de negoci. El 5 de juliol a les 9 h es va obrir la convocatòria. 

Subvencions del 100% per l’assessorament amb Assessors Acreditats per ACCIÓ. Els cupons s’esgoten als primers dies, es concedeixen per estricte ordre de sol·licitud fins exhaurir pressupost. 

Requisits:

  • Tipus d'empresa: microempesa, petita (menys de 50 persones i balanç anual inferior als 10MM) o mitjana empresa (menys de 250 persones i volum negoci inferior a 50MM o balanç anual inferior a 43MM) 
  • Mínim 2 anys de vida
  • La quantitat d'aquesta subvenció juntament amb els ajuts MINIMIS percebuts en els 3 exercicis fiscals anteriors no podrà superar els 200.000 euros (si s'han rebut Avals per Covid-19 haurem de mirar si afecten o no a aquest ajut)

Es pot optar a Cupons:

  • Cupó Innovació en la millora de procés, producte  (8.000 €) 
  • Cupó Indústria 4.0 Diagnosi  (8.000 €)
  • Cupó Indústria 4.0 Implantació  (Fins a 20.000 €)  

Cupons a la Indústria 4.0

  • Realització de diagnosis que permetin la identificació d'oportunitats d'incorporació de tecnologies que millorin els seus productes, serveis i/o processos. Import màxim cupó: 8.000€.
  • Implantació Indústria 4.0: integració de tecnologies 4.0, proves pilot, testatge de tecnologia i accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars. Import màxim cupó: 20.000 €.

​Cupons a la innovació

Assessorament sobre el model de negoci i d’innovació de l’organització i definir noves iniciatives davant els canvis que poden impactar al negoci.
Import màxim cupó: 8.000 €.

​Cupons per combatre el canvi climàtic

Assessorament per  identificar oportunitats d’innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle o per disminuir la vulnerabilitat de l’empresa respecte l’emergència climàtica.
Import màxim cupó: 8.000 €.

Cupons DIH4CAT de testatge de tecnologies digitals avançades

Accelera la transformació digital de la teva empresa. Contractació de serveis d’assessorament expert per testar i experimentar les tecnologies digitals avançades abans d'invertir en elles a través dels equipaments tecnològics del Digital Innovation Hub de Catalunya.
Import màxim cupó: 10.000 €. 

 

Link sessions informatives (29 de juny)