Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

NOU CALENDARI de SOS Mentoring: voluntaris que impulsen empreses!

Sabadell segueix impulsant SOS Mentoring, un programa de voluntariat per fer créixer les petites empreses que ja ha ajudat més de 300 petites empreses a fer front a la crisi i que ha mantingut més de 850 llocs de treball. 

El teixit empresarial del nostre municipi s’ha enfrontat a una situació molt complexa com a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19, que va posar en risc la continuïtat de les activitats de molts petits negocis i de molts llocs de treball.

És per això que Promoció Econòmica de Sabadell es va sumar a SOS Mentoring, un programa de voluntariat de la Fundació Autoocupació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, en que més de 250 persones empresàries,  en qualitat de mentors i mentores, van ajudar més de 300 petites empreses a fer front a la crisi, contenint el seu impacte, mantenint més de 850 llocs de treball i projectant la continuïtat de les seves activitats.

Enguany SOS Mentoring diversifica la seva oferta i vol ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat en que les persones mentores voluntàries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb les empreses beneficiàries, ajudant-les a identificar els seus reptes, a definir els seus objectius i a dissenyar i implementar les estratègies necessàries per assolir-los.

Segons Guillem Arís, Director d’Autoocupació, “SOS Mentoring ha demostrat el potencial del voluntariat empresarial per ajudar les petites empreses a superar la pandèmia; ara toca ajudar-les a innovar, a créixer i a generar ocupació en el territori”.

Des de Sabadell se segueix promovent activament aquesta iniciativa, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local.

Les persones interessades a participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat o trucar al 93 745 31 61.

CALENDARI

GENER

MÉS INFORMACIÓ

Us animem a participar-hi i inscriure-us a les sessions informatives del programa SOS Mentoring, on es compartirà amb més detall el funcionament del programa per aquelles microempreses i persones autònomes que volen beneficiar-se de l’acompanyament personalitzat i gratuït, com per persones mentores voluntàries, empresaris/àries i directius/ves amb experiència i voluntat d’ajudar.