Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Apunta't a la sessió en línia 'Solucions d’Indústria 4.0 per a l’ús eficient de l'energia'

La sessió impulsa solucions en Indústria 4.0 per a l'ús eficient de l'energia en entorns industrials i està adreçada a empreses interessades de qualsevol mida i sector. L'acte tindrà lloc el dilluns 7 de maig de 16 a 17:30 h. i és gratuït.

En aquesta sessió en línia es presentaran les solucions més innovadores d’Indústria 4.0 per a l’ús eficient de l'energia en un entorn industrial, de la mà de diverses empreses catalanes que ens explicaran la seva experiència fent ús d’aquestes solucions. També coneixerem casos d’èxit pràctics.

Els reptes industrials seleccionats que es presentaran en aquesta sessió, s’han identificat a través de l'anàlisi dels gairebé 1.000 projectes d’Indústria 4.0 finançats en el marc del programa ProACCIÓ 4.0 des de l'any 2019 fins al 2021.

Aquesta sessió pertany al cicle de jornades 'Innovació 4.0 per reptes per la Indústria' que ens mostrarà, en sis sessions previstes durant el 2022, com la indústria 4.0 pot donar resposta als principals reptes de les pimes industrials catalanes.

La jornada comptarà amb la participació de:

  • Lluís Juncà i Pujol, director general d'Innovació i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya
  • Joan Ramon Morante, director de l’IREC – Institut de Recerca en Energia de Catalunya
  • David Comellas, director general d’Alternative Energy Innovations S.L.
  • Mar Pàmies, responsable d’Innovació. Grup Gomà-Camps
  • Oliver López, responsable Tècnic. Grup Gomà-Camps
  • Jordi Cabau, CTO. Grup Saltó
  • David Quintana, director tècnic de TECMANT S.L.

INSCRIPCIÓ

+INFO