Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Es crea una fira virtual com a punt de trobada digital entre empreses i indústries

La fira estarà oberta tot l’any i s’emmarca en el projecte Open Industry, impulsat pels Ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze i Barberà, amb el suport de Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac.

La fira Open Industry, oberta els 365 dies a l’any, és el punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria, per aixecar projectes col·laboratius, fomentar la innovació empresarial i incorporar avenços a la cadena de producció per ser més forts, competitius i estar més ben connectats.

La Comunitat Open Industry, impulsada pels Ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès, amb el suport de Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac, llança una nova versió de la plataforma Openindustry.cat. Es tracta de la primera fira virtual de la indústria, que posa en contacte diferents agents, per impulsar les produccions locals per a negocis globals (ikm.0) i guanyar competitivitat amb la transformació digital del teixit productiu (i4.0).

Aquesta nova finestra d’oportunitats esdevé un potent punt de trobada amb dos pavellons que marquen el canvi de paradigma per a una economia més forta i competitiva. Una de les grans novetats d’aquesta nova fira virtual és el pavelló indústria ikm.0, on la indústria de proximitat es reivindica com a solució per evitar possibles ruptures en les cadenes de subministrament. Pel que fa al pavelló d’indústria i4.0, en formen part les empreses del territori que treballen en les 9 tecnologies d’aquesta indústria: Robòtica, Eines simulació 3D, Integració de sistemes, Fibra Òptica, Ciberseguretat, Tecnologies en Núvol, Manufactura Additiva, Realitat Augmentada i Big Data. En aquesta plataforma es congreguen empreses locals, però també de Barcelona, Manresa i Vic, com també del Japó, Holanda, França i l’Amèrica del Sud.

Generar valor per mitjà del coneixement i del networking empresarial

Les empreses expositores que participen en la fira virtual poden mostrar tots els productes i serveis, durant els 365 dies l’any, a tots els professionals presents a la comunitat, així com interaccionar amb les diferents empreses expositores i membres de la comunitat. A més, pertànyer a la fira virtual permet a les companyies obtenir contactes de qualitat i possibles projectes, i accedir a les tendències de milers de productes i serveis d’avantguarda.

D’altra banda, també es pot accedir a la fira virtual com a visitant, on les persones usuàries poden contactar amb les empreses expositores, conèixer les novetats de milers de productes i serveis d’avantguarda, o participar dels diferents esdeveniments que organitza regularment la comunitat. Aquest és el cas dels Open Days previstos els propers 14 i 15 de desembre que donen l’oportunitat de gaudir de diversos webinars i vídeos d’interès, a més de crear relacions, sinergies i oportunitats de negoci a través del networking empresarial.