Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Participa en el BROKERAGE del #FòrumInnovaSBD i amplia els teus contactes

Ja està en marxa la vuitena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació, que tindrà lloc el 22 de setembre de 2021, enguany de forma telemàtica. En aquesta edició el fòrum porta per títol Internet of Things (IOT) i les seves aplicacions a la indústria. 

L’objectiu de la jornada online és dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors del territori que treballen en el àmbits relacionats amb la temàtica del fòrum. Igualment es pretén donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies d’IOT i les seves possibles aportacions i aplicacions més innovadores en el sector industrial. Aquesta edició segueix consolidant el format de darreres edicions. En aquests moments encara està obert termini per particpar en el Brokerage. Si vols ampliar contactes participa:  

BROKERAGE

Reunions bilaterals entre investigadors i empreses

Els participants al Brokerage tindran una agenda d’entrevistes concertades i reunions entre  empreses, i entre investigadors i empreses, amb l’objectiu d‘obtenir contactes per conèixer i compartir la recerca aplicada en els àmbits del Fòrum i fer networking. Termini màxim per fer inscripció: 16 de setembre de 2021.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: https://foruminnova.sabadell.cat/brokerage/