&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Fòrum de Tecnologies i Innovació, 22 de setembre

Ja està en marxa la vuitena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació, que tindrà lloc el 22 de setembre de 2021, enguany de forma telemàtica. En aquesta edició el fòrum porta per títol Internet of Things (IOT) i les seves aplicacions a la indústria.

L’objectiu de la jornada és dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors del territori que treballen en el àmbits relacionats amb la temàtica del fòrum. Igualment es pretén donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies d’IOT i les seves possibles aportacions i aplicacions més innovadores en el sector industrial.

Aquesta edició segueix consolidant el format de darreres edicions amb tres seccions diferenciades: Conferències, Marketplace i Brokerage.

Amb l’activitat generada durant aquests actes es vol donar resposta als reptes de futur d'empreses i centres de recerca a l'hora de plantejar nous models de negoci i productius, difondre la incorporació de noves tecnologies i de sistemes de gestió més eficients i eficaços per facilitar la millora competitiva de les empreses.

MARKETPLACE

Presentacions breus tipus “Elevator pitch” de tecnologies i innovacions.

Un màxim de 8 presentacions de 3 minuts per part d’empreses i investigadors, on es donaran a conèixer tecnologies o innovacions destinades a oferir solucions d´IoT aplicables a la indústria. Es pot assistir només com a oient.

Termini màxim per fer inscripció: 21 de juliol de 2021.

BROKERAGE

Reunions bilaterals entre investigadors i empreses

Els participants al Brokerage tindran una agenda d’entrevistes concertades i reunions entre  empreses, i entre investigadors i empreses, amb l’objectiu d‘obtenir contactes per conèixer i compartir la recerca aplicada en els àmbits del Fòrum i fer networking.

Termini màxim per fer inscripció: 10 de setembre de 2021.

Es podrà seguir l´esdeveniment a través del següent hashtag #foruminnovasbd.

Per veure el vídeo de les anteriors edicions, fes clic sobre la imatge.