Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Inscripció oberta: "Les patents i la vigilància tecnològica com elements bàsics per processos d'innovació"

Dijous 15 de juliol a les 12h tindrà lloc la jornada telemàtica  "Les patents i la vigilància tecnològica com elements bàsics per processos d'innovació", impartida per Xavier Vallvé, cap de l'Oficina de Valorització i Patents de la UAB.

Iolanda Repullo, cap del servei d'empresa de Promoció Econòmica de Sabadell, donarà la benvinguda a la sessió i presentarà el projecte IninVallès, així com els diferents socis que en formen part i les actuacions que s’estan duent a terme.

La sessió, que tindrà una durada d’una hora, serà a càrrec de Xavier Vallvé  responsable de l’operació “Observatori d’intel·ligència competitiva” que lidera la UAB en el marc del projecte ININVallès.

La sessió començarà amb una contextualització al voltant de conceptes clau sobre patents, tipus de patents, diferents agències de patents en el món, què és la vigilància tecnològica...

Posteriorment es presentarà l’eina de vigilància tecnològica (VT)  Discoveries, elaborada en el marc del PECT i de gran interès i utilitat per aquelles empreses que innovin o ho vulguin fer.

La jornada preveu la presentació d’un cas pràctic per veure el funcionament de l’eina de VT així com un torn obert de preguntes.

 

INSCRIPCIÓ