Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nova parada de bus sota demanda a la rotonda de la ITV del polígon de Can Roqueta

A partir del 7 de juny es posa en funcionament un nou servei de transport a demanda (TAD) amb una parada a la rotonda de Can Roqueta. La línia 360 és una línia regular que circula tots els dies de l’any.

Aquest servei ara incorpora una nova parada a Sabadell, al Polígon Industrial de Can Roqueta - Rotonda ITV, que funciona a demanda de dilluns a dissabtes feiners. Per tant, el bus no la farà si prèviament els usuaris no han fet una reserva a través de qualsevol dels canals que es posen a la seva disposició.

AMB QUINA  ANTELACIÓ ES POT DEMANAR UN SERVEI A DEMANDA?

Aquest servei de transport sota demanda es pot demanar fins a 24 hores abans del servei.

ES POT FER SERVIR QUALSEVOL TÍTOL DE TRANSPORT?

Es pot fer servir qualsevol títol ATM, així com els títols propis de Sagalés amb les zones mínimes per al recorregut que es vol efectuar.

COM PUC DEMANAR UN SERVEI A DEMANDA?

  • Trucant al 900 13 00 14 (de dilluns a divendres laborables de 8 h a 20 h).
  • Descarregant-vos l’app Sagalés on demand al telèfon mòbil. L’app és totalment gratuïta i està disponible tant per a Android com per a IOS.
  • Al web www.sagalesondemand.com per fer les vostres reserves.

En el moment de la reserva caldrà indicar de forma clara la parada i l’expedició. Una vegada tramitada la reserva, l’usuari rebrà confirmació pel mateix mitjà pel qual hagi fet la petició.

FULLETÓ INFORMATIU