Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Invest in Sabadell, un nou estímul per a l'atracció d'empreses i inversions

L'Ajuntament de Sabadell i el teixit empresarial de la ciutat han establert una aliança per potenciar la capacitat d'atracció d’inversions, empreses i professionals a la ciutat, així com per enfortir l'orgull de viure-hi.

Per atendre aquestes empreses i noves implantacions l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a ofereix un servei d’assessorament i acollida a noves empreses per facilitar-los els tràmits de nova instal·lació.

Invest in Sabadell compta amb un web que en destaca les potencialitats: la capacitat de creixement, els actius vinculats amb el coneixement i les noves tecnologies, els referents esportius i culturals, les bones comunicacions i la proximitat amb Barcelona. També s'hi poden trobar dades que certifiquen la seva posició en el panorama econòmic i empresarial actual i la seva viabilitat perquè s'hi instal·lin nous projectes empresarials. 

Com a objectiu principal hi ha posicionar la ciutat en sectors estratègics com l’automobilístic, el farmacèutic i el sociosanitari, i l’agroalimentari, entre d’altres, per tal de visibilitzar una ciutat atractiva per viure-hi i, especialment, per invertir-hi. 

La iniciativa compta amb la col·laboració d'Acció, el CIESC, el Gremi de Fabricants, la Cambra de Sabadell i la Xarxa Onion, entre d'altres.

 

 ENLLAÇ AL WEB

MÉS INFORMACIÓ

OFICINA ATENCIÓ A L’EMPRESA I L’AUTONÒM/A 
93 745 40 91
investinsbd@ajsabadell.cat
Ctra. de Barcelona, 208 bis
08205 Sabadell 
Barcelona