&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la Covid-19

El Departament de Salut de a Generalitat de Catalunya publica la prórroga i modificació de les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.  

Aquestes mesures entraren en vigor el dia 9 de maig i seran vigent fins a les 00:00 h del dia 24 de maig. Resum:

  • La nova resolució ja no inclou les mesures de limitació de l'entrada i sortida de persones del territori de Catalunya i de restricció de la mobilitat nocturna (toc de queda)
  • Es manté, dins l’àmbit de la limitació de drets fonamentals, el nombre màxim de sis persones en les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com privat, llevat que es tracti de convivents.
  • S’amplia l'horari de servei en l'establiment en l'àmbit de la restauració i l'hostaleria, que passa a incloure la franja de sopars, fins a les 23.00 hores.
  • S’amplia per la franja nocturna l’horari d’obertura, fins a les 23:00 hores, de les activitats culturals i esportives, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres i serveis de restauració (inclosa per a la recollida a l'establiment).
  • Es reprèn l'activitat per part de les fires i parcs d'atraccions, limitada a un 30 % de l'aforament autoritzat i amb subjecció al pla sectorial corresponent.
  • Es permet superar el límit de concentració de sis persones i fins a un màxim del 50 % de l'aforament autoritzat per a activitats adreçades a persones majors de 60 anys en equipaments cívics, ja permeses presencialment, si s'acredita que els espais i locals oberts al públic per a la realització de les activitats compleixin les condicions reforçades de ventilació i qualitat de l'aire.

+INFO

INFOGRAFIA

BASES: DOGC 8405 RESOLUCIÓ SLT/1392/2021