&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

3a línia d'ajuts per a establiments d'oci nocturn i parcs infantils privats tancats per la Covid-19

Poden acollir-s'hi autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn (àmbit 2) tancats des de l’agost passat i els parcs infantils privats (àmbit 1) afectats per les mesures de tancament des de l’octubre passat.

QUANTIA

Àmbit 1. Parcs infantils privats, aportació única fins a una quantia màxima de 15.000 euros.

Àmbit 2. Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d'infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes, aportació única amb una quantia màxima de:

  • 10.000 euros per a establiments de menys de 10 treballadors.
  • 35.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors i aforament de menys de 1.300 persones.
  • 70.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors i aforament de 1.300 persones o més.

Els sol·licitants podran consultar si se’ls ha atorgat l’ajut al tauler electrònic de la Generalitat. Els ajuts s’atorgaran en règim de concurrència no competitiva, per ordre cronològic de presentació de les sol·licituds. Aquests ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats.

Sol·licitud pendent de convocatòria

Bases DOGC 8404