Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

AJUTS: Restauració, centres d'estètica i bellesa i establiments en centres comercials

2a CONVOCATÒRIA D'AJUTS de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu es reactivar i impulsar aquestes activitats davant de la situació de tancament que ha comportat la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, que van implicar la suspensió d’aquestes activitats.

AJUTS
  • Bars, restaurants i cafeteries: aportació de 2.000 euros.   Els “Take away” també la poden sol·licitar.
  • Centres d’estètica i bellesa: aportació de 1.500 euros.  Les perruqueries amb epígraf IAE de centre d’estètica, també la poden sol·licitar.
  • Comerços situats dins de centres o recintes comercials: aportació de 3.000 euros. (El comerç no pot tenir accés des de el carrer, ja que, en aquest cas haurà estat obert).
CONSIDERACIONS PRÈVIES
  • Únicament hauran de presentar sol·licitud els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, i els establiments de restauració i estètica que no van demanar la primera convocatòria de subvencions.
  • En el cas dels establiments que ja són beneficiaris de la primera línia d’ajuts a restauració, centres d’estètica i bellesa, es procedirà a un segon pagament automàtic de l’ajut sense haver de fer cap tràmit nou.
  • Es donarà prioritat en el pagament als beneficiaris que no hagin cobrat cap ajut.
TERMINI

El termini començarà el dilluns 21 de desembre a les 12 hores i es tancarà el 30 de desembre a les 14 hores. No s’ha de presentar després cap document justificatiu per les quantitats atorgades.

MÉS INFORMACIÓ