Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: Captació de talent per al sector TIC

T'agradaria donar un impuls als teus coneixements digitals però no saps per on començar? Estàs pensant a reorientar la teva carrera professional?. Ja ho tenim tot preparat per la sessió que promou l’Ajuntament de Sabadell, des del Centre de Formació Cal Molins, juntament amb Barcelona Digital Talent.

Connecta’t el 11 de desembre a les 10:30h a la sessió online que es fa a Sabadell: "Reorientació de professionals i captació de talent per al sector TIC". Un taller online adreçat  a persones en actiu o sense treball per a acostar la realitat del sector tecnològic i les oportunitats professionals que planteja.

CONTINGUT DE LA SESSIÓ
  • Realització de l'activitat “l'Experiència Alicia”, un joc ludificat on descobriràs en primera persona l'evolució que ha experimentat el sector digital al llarg dels anys i com la societat s'ha anat adaptant ràpidament a les noves tecnologies.
  • Presentació del cas d'èxit del sector on la tecnologia ha contribuït a potenciar o crear una empresa o projecte emprenedor de la mà de l’Anna Benavent, Directora d'Organització Digital al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí
DATA

11 de desembre

HORARI

De 10:30 h a 12.30 h

INSCRIPCIÓ

https://www.vaporllonch.cat/formulari-barcelona-digital-talent

ORGANITZA

Aquest taller està impulsat per la Generalitat de Catalunya, la Mobile World Capital i l'Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració de donesCOEINF.