Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Convocatòria oberta: per incentivar projectes d'economia circular en l'àmbit dels residus

Nuclis d’R+D en projectes d’Economia Circular en l’àmbit dels residus: Si teniu un projecte relacionat amb l’Economia Circular en l’àmbit dels residus, ja el podeu sol·licitar, teniu fins el 29 de setembre de 2020. 

Els ajuts són per projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en l’àmbit dels residus, entorn productes, processos, serveis, etc. que siguin nous o bé millorin i pugin el nivell tecnològic actual. Podeu consultar la fitxa informativa si voleu tenir un resum de l’ajut, que us pot orientar per a sol·licitar-lo.

La quantitat destinada a la línia d'ajuts, que finança l’ARC, del Departament de Territori i Sostenibilitat, a través d’un conveni amb ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement-, és d’1,5 milions d’euros. Aquesta quantitat prové del fons del cànon de residus industrials. Ajut màxim per projecte: 150.000€. Els ajuts són per projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en l’àmbit dels residus, entorn productes, processos, serveis, etc. que siguin nous o bé millorin i pugin el nivell tecnològic actual. Han de caracteritzar-se per produir un gran impacte en els materials i la generació de residus i han de generar noves ocupacions o inversions industrials, i a més han  d’estar alineats amb l’estratègia de la RIS3CAT.

Si no vau poder assistir al webinar del passat 21 de juliol on es van explicar els objectius i les característiques de la convocatòria, també podeu consultar les diferents presentacions que es van fer, dos exemples de dues empreses que van rebre l’ajut l’any 2019, preguntes i respostes, i el vídeo de la sessió. Aquí

MÉS INFORMACIÓ: ACCIÓ