Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Et convidem al Cafè Aventura- Fòrum d'Emprenedoria de Sabadell

El Cafè Aventura torna per vuitena vegada el 30 setembre i ho farà amb novetats. Per primera vegada serà online i podràs fàcilment seguir l'esdeveniment i conèixer en directe 10 starups i 5 idees de negoci que opten als premis d'enguany.

Amb el títol “Cafè Aventura: VIII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta per vuitena vegada consecutiva a Sabadell aquest esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. L’organitza l’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. El Cafè d’Aventura tindrà lloc el proper 30 de setembre i ateses les circumstàncies es farà online.

Durant el Fòrum presentaràn 10 starups i 5 projectes en fase idea de negoci. El certament atorga premis en dues categories: a la Millor empresa, adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud; i al Millor projecte empresarial, per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució. Posteriorment es farà una xerrada enfocada en el finançament a les startups i per acabar és lliuraràn els premis a millor startup i millor idea de negoci.

Inscripcions  per seguir l'esdeveniment: https://www.sabadellempresa.cat/inscripcio