Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia promociona un programa d’acceleració

Amb el nom  ‘Living Labs and Test Beds’ EIT Health (la secció de Salut de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia) fa una crida a start-ups a participar del programa i també a living labs i test beds ja existents a sumar-se a la xarxa.

Per mitjà d’aquest programa EIT Health pretén facilitar serveis a les start-ups i PIMES que els permetin millorar el seu producte. Aquests serveis faciliten la validació i la co-creació simulant un entorn real en els Living Labs i els bancs de proves, de manera que aquests productes puguin entrar al mercat amb un alt valor afegit i una major probabilitat d’èxit. Les start-ups que poden participar del programa ho poden fer amb fons propis o fent ús d’altres ajuts de l’EIT Health (com Headstart o Bridgehead). En aquest cas es tindrà accés directe als serveis de ‘Living Lab’ i ‘Test Beds’ sense passar per un procés d'avaluació.

D’altra banda, les start-ups també poden sol·licitar finançament per participar del programa. Aquest posa a disposició per aquests casos 13 vals de 7.500 euros cadascun (7 vals en la primera convocatòria i 6 vals en la segona), que es concedeixen en dues onades l'any.

La data límit de la segona onada per presentar sol·licituds de finançament per participar al programa és el 30 de maig.

Més informació aquí