Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Jornada Esdeveniments Esportius Sostenibles oberta a empreses

Sabadell acull una jornada de networking tècnica de gestió d’Esdeveniments Esportius Sostenibles. L’acte està previst per dimecres 3 de juny 2020, de 9:45 a 17:45 h a la sala d’actes de la Biblioteca Vapor Badia

L’activitat està coorganitzada per l’Ajuntament de Sabadell i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, INDESCAT (Clúster català de la indústria de l’esport), i altres consultores privades del sector.  L’objectiu de la jornada és impulsar l’ecoinnovació i el networking entre persones amb projectes innovadors, empreses del sector i l’ecosistema emprenedor a través de breus presentacions de solucions tecnològiques, tangibles i intangibles de sostenibilitat aplicada a l’esport.

La jornada estarà orientada a les temàtiques següents: gestió d’esdeveniments esportius, turisme esportiu sostenible, ambientalització de seus esportives, esdeveniments esports amb valor afegit, tallers participatius, elevator-pitch d’ecoinnovació en el món de l’esport.

L’acte està previst per dimecres 3 de juny 2020, de 9:45 a 17:45 h a la sala d’actes de la Biblioteca Vapor Badia (c. de les Tres Creus, 127-129, de Sabadell). L’assistència és gratuïta i l’aforament a la jornada serà limitat.Si com a empresa o persona emprenedora estàs interessada en participar, pots informar-te'n a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de Sabadell al Vapor Llonch (ctra. Barcelona, 208 bis), escrivint un correu a sbdempresa@ajsabadell.cat o bé trucant al telèfon 93 745 31 61.

Més informació: PROGRAMA PROVISIONAL