Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Inscripció oberta: noves activitats formatives per a persones emprenedores i empreses

Actualment està oberta la inscripció per a les noves activitats programades entre març i novembre de 2020. L’any passat van participar en les accions de formació empresarial 114 persones.

L’Ajuntament de Sabadell treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat a través de diferents projectes. Una de les línies ja consolidades és l’oferta anual d’activitats de formació adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses que completa les activitats de formació dissenyades per a persones en actiu i per aquelles en situació d’atur. En l’àmbit de la comunicació i el màrqueting, s’han previst dues propostes. El 12 de març es proposa l’activitat formativa “Impulsa el teu negoci i fidelitza els teus clients amb Instagram”. Per completar l’oferta els dies 2 i 4 de juny s’ha programat el taller “Com elaborar un pla de promoció i difusió del meu negoci?”.

Pel que fa a les persones que volen posar en marxa un negoci  s’ha programat un taller els dies 1 i 5 octubre amb el títol “Gestió bàsica fiscal, laboral i mercantil que una persona emprenedora ha de conèixer abans d'obrir un negoci”. En l’àmbit dels aspectes fiscals i comptables s’han previst dos tallers de dos dies cadascun. Els dies 30 de març i 1 d’abril es farà el taller “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci” i el 2 i 4 de novembre “Receptes per gestionar amb èxit les finances de l'empresa”. Altres accions formatives són el taller dels dies 5 i 7 maig “Ho estic fent bé? Els indicadors, clau de gestió de la pime o l'autònom”. Una altra activitat del programa, amb data per confirmar, és “Protecció de dades: el què i el com”.

Informació i inscripció a sabadellempresa.cat

Totes aquestes formacions són presencials i en funció de l’activitat es poden desenvolupar al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236)  o al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). Requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Les persones interessades en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació ho poden fer per mitjà del web www.sabadellempresa.cat.