Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Inscripció oberta a OpenESDi, cursos monogràfics de disseny de curta durada

S'ha obert la inscripció al cicle de cursos intensius de disseny OpenESDi, amb cursos introductoris a programes com Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Cinema 4D o Unity 3D i d'altres d'il·lustració, disseny d'objectes de metall o de joies.

Es tracta d'una sèrie de 12 cursos de curta durada (menys de 20 hores) que giren al voltant de diferents especialitats del món del disseny i de la creativitat com són la moda, el producte, els audiovisuals o el disseny gràfic, entre d'altres.  Estan adreçats a persones que desitgen completar el seu perfil acadèmic o ampliar les seves competències professionals, estiguin o no relacionades directament amb el món del disseny. D'aquesta manera, l'Escola Superior de Disseny es posa a disposició de professions d'àmbit creatiu diverses per tal d'oferir-los una experiència educativa en una universitat de disseny de prestigi i perquè puguin fer xarxa entre si.

El cicle està ideat per iniciar-se en el món del disseny, actualitzar o ampliar coneixements. Si bé no hi ha cap requisit de titulació per accedir-hi, alguns requereixen coneixements previs. En acabar el curs es farà lliurament d'un títol acreditatiu de les competències professionals adquirides.