Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

28 de febrer, data límit per inscriure's al Circular Economy Hotspot Catalonia 2020

La Generalitat de Catalunya obre la convocatòria per a empreses, organitzacions o centres tecnològics que vulguin presentar les seves solucions i desenvolupaments tecnològics al Circular Economy Hotspot Catalonia 2020.

El termini d'inscripció finalitza el 28 de febrer i l'assistència és gratuïta. 

L'objectiu de l'acte és donar a conèixer les iniciatives empresarials, els projectes d'R+D+I, les estratègies governamentals i les col·laboracions d'èxit que estan transformant i fent que l'economia de Catalunya sigui més circular.

Si ets una empresa, un centre tecnològic o una organització amb solucions innovadores en l'àmbit de l'economia circular, presenta ara les teves solucions i desenvolupaments tecnològics al Circular Economy Hotspot Catalonia 2020, que se celebra del 16 al 19 de novembre del 2020. Es tracta de l'esdeveniment europeu de referència en economia circular que atraurà experts d'Europa i de tot el món. Està previst que hi assisteixin prop de 400 representants d’empreses i entitats públiques i privades de més d’una vintena de països implicades en l’economia circular.

+INFO