Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Jornada de presentació del projecte 'Economia circular i sostenible' al Gremi de Fabricants

Promoció Econòmica de Sabadell i el Gremi de Fabricants impulsen el projecte 'Economia circular i sostenible' per impulsar dinàmiques de cooperació entre les empreses i altres agents vinculats al sector tèxtil.

L’objectiu del projecte 'Economia circular i sostenible' és la identificació dels residus que generen les empreses tèxtils i les seves possibilitats de valorització, així com l'exploració de possibles estratègies de simbiosi industrial que permetin convertir aquestes residus en recursos.

L'acte tindrà lloc dijous 30 de gener d'11:30 a 14 h a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell (c. Sant Quirze, 30)

projecte Economia circular i sostenible

PROGRAMA

11:30 h - Rebuda assistents

11:40 h - Benvinguda

11:50 h - Presentació del projecte

12:00 h -  Xerrada 'Economia Circular al sector tèxtil',  a càrrec de David Allo, expert en economia circular

12:40 h - Pausa

12:45 h - Networking (NO oblideu portar les vostres targes de presentació

13:45 h - Cloenda

INSCRIPCIÓ

Cal confirmar l'assistència a través del formulari d’inscripció: INSCRIPCIONS. Més informació al correu elena@gremifab.org i al tel. 93 745 09 44.

El projecte forma part del programa de Cooperació Empresarial del programa TechACTE, està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i està coorganitzat per Promoció Econòmica de Sabadell i el Gremi de Fabricants de Sabadell.