Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Entitats i associacions de polígons comarcals es reivindiquen com a agents dinamitzadors

El paper de les entitats i associacions de polígons del Vallès Occidental es reivindica com a agents imprescindibles per a la dinamització del PAE en una jornada celebrada Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119) va acollir el passat 19 de juny la jornada “Les associacions i entitats de gestió dels polígons del Vallès Occidental” amb l’objectiu de dinamitzar i avançar en la competitivitat dels polígons industrials de la comarca donant visibilitat a un dels agents imprescindibles per a la dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica, les associacions d’empreses i les entitats de gestió. L’acte va comptar amb prop d’una vintena de representants i una assistència de gairebé 50 professionals vinculats a la millora dels polígons industrials.

Durat la jornada es va facilitar l’intercanvi de bones pràctiques i es van compartir les necessitats i reptes més urgents, recollint propostes d’actuacions i solucions, presentant les diferents accions en marxa amb afectació als polígons de la comarca. Aquesta acció s’emmarca dins del Pacte per a la Reindustrialització, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental impulsada pels ajuntaments de Barberà del Vallès i Rubí amb la col·laboració de l’ajuntament de Sabadell.

Díptic informatiu

Al Vallès Occidental hi ha 22 associacions o entitats que representen 49 polígons d’ús industrial, el 41% del total, percentatge més alt de les comarques de la província. Aquestes dades estan recollides en un díptic informatiu que explica diferents motius per associar-se i on es recull el llista d’associacions i entitats  de gestió del Vallès. En el cas de Sabadell, les entitats incloses en el díptic són;

  • L’Associació d'Empreses i Propietaris de Can Roqueta (AEPCRO)
  • Associació d'empreses i propietaris dels Polígons Gràcia Nord, Gràcia sud i Sud-Oest
  • Parc Comercial Via Sabadell

Per a més informació: Consell Comarcal Vallès Occidental