Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L'OAEA serà al 'BIZBarcelona: posem els negocis a treballar' el 12 i 13 de juny

Els propers 12 i 13 de juny tindrà lloc el BIZBarcelona al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, amb l'objectiu principal d'oferir solucions per a l'impuls d'empreses i de persones emprenedores. 

L'esdeveniment, organitzat per Barcelona Activa i promogut per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, compta amb un doble objectiu: ampliar l'abast territorial de la iniciativa i difondre l'activitat que realitzen els centres locals de serveis a les empreses de tota la demarcació. 

Entre les diferents activitats previstes per a empreses i persones emprenedores es comptarà amb un espai de difusió de les activitats i serveis dels Centres Locals de Serveis a les Empreses, la presentació de l'Informe Global Entrepreneurship Monitor - Catalunya, el lliurament dels III Premis Reempresa i un programa de ponències.

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de Sabadell serà present els dos dies en l'espai de difusió dels CLSE, a través del qual donarà a conèixer la seva oferta de vivers i centres de gestació i promoció empresarial. Per planificar la vostra visita de forma adequada podeu consultar tot el programa de ponències previstes i acreditar-vos gratuïtament al web BIZBarcelona fent servir el codi 34B578BD.

ACREDITACIÓ AMB CODI