Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Formació per a empreses, empresaris/àries i emprenedors/es: 'Crea la teva cooperativa'

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a organitza per al proper 24 de maig el taller empresarial 'Crea la teva cooperativa', adreçat a a persones emprenedores, empresaris/àries i empreses. 

L'objectiu de l'activitat és oferir una aproximació al model d’empresa cooperativa (definició, marc legal, principals característiques i tràmits de constitució) i donar a conèixer els serveis de la Federació de Cooperatives de Catalunya en matèria de promoció i creació de cooperatives. La formació s'emmarca en el programa de formació empresarial de Sabadell Empresa. 

Horari 9:30 - 11:30 h
Lloc: Centre de Promoció Empresarial (Tres Creus, 236)

Requereix inscripció prèvia.

Consulta díptic informatiu
Inscripció on-line

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a ofereix un nou programa de formació empresarial propi  que inclou diferents sessions informatives, càpsules de coneixement, així com cursos i programes específics. Aquest programa va adreçat a persones emprenedores, empresaris/àries individuals i empreses.

Consulta tot el programa.