Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: 8a edició Programa Accelera el Creixement per a 50 empreses

El període d’inscripcions a la vuitena edició del programa Accelera el Creixement està obert. Es tracta d'un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement sorgit de la col.laboració entre la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. Del total de candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. El cost aproximat per empresa és de 5.500 euros, dels quals 5.000, venen finançats per la Diputació i per PIMEC, de tal manera que el cost real per a l’empresa és només de 500 euros (+IVA).

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2014), amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer. Les candidatures es podran presentar fins el 3 de juny de 2019 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom de Sabadell mitjançant el formulari d’inscripció.

Per a més informació, podeu consultar el díptic i/o escriure al correu electrònic sbdempresa@ajsabadell.cat.