Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Jornada sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

Arran de l'entrada en vigor del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) el passat 25 de maig i dels canvis que introdueix en el tractament de les dades personals, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i a l'Autònom organitza una jornada per informar empresaris/àries i emprenedors/es sobre les novetats del nou Reglament i per aclarir dubtes en relació a la seva aplicació. La sessió tindrà lloc al Centre de Promoció Empresarial (c. Tres Creus, 236) el proper 29 de juny, de 9.30 a 13.30h. 

el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

La sessió anirà a càrrec de la sra. Àngels Soler, de Cuestión de TIC – Derecho Digital, un bufet especialitzat en dret tecnològic i protecció de dades personals. Va adreçada especialment a empreses i persones emprenedores que estiguin iniciant un projecte empresarial que vulguin donar compliment a la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

El RGPD introdueix noves obligacions per a les empreses que recullen, desen, tracten, utilitzen o gestionen algun tipus de dades personals de ciutadans/es de la Unió Europea. Durant la jornada es tractaran temes com la protecció de dades i la seva regulació, el compliment del RGPD, el significat del tractament de dades, la base legal, actors i participants en el tractament, la recollida del consentiment, l’enviament d’informació comercial, el registre d’activitats, l'anàlisi de riscos, l'avaluació d’impacte, la fuga de dades i el règim sancionador. 

Trobareu més informació i la butlleta d'inscripció al següent enllaç.