Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Emprenedors/es novells/es i les seves estades a empreses de la UE

Gràcies als ajuts de la Unió Europea en el marc del programa Erasmus for young Entrepreneurs ara mateix cinc emprenedors/es estàn fent una estada empresarial en altres països de la UE amb l´objectiu d´aprendre i millorar les seves habilitats d´emprenedoria.

La història de la Maria Lucia i la seva host va ser un amor a primera vista. De seguida van contactar a través de la plataforma informàtica del programa i van arribar a un acord. Ja fa cinc mesos que la Maria Lucia va arribar a Rotterdam i va començar la seva estada a la galeria d´Art Joey Ramone. Amb la seva host, mes rera mes veiem com ha començat  a preparar les exposicions, contactar artistes, negociar amb proveïdors i fer contactes dins el món de l´Art. Aquest mes ja ha estat increïble ja que la nostra emprenedora està a ARCO amb la seva host vivint desde dins aquesta prestigiosa Fira.

A Atenes ja fa tres mesos que hi tenim a José, dissenyador gràfic i apassionat del món audiovisual. Amb el seu Host en Sotirios està aprenent a gestionar un estudi a negociar amb clients i proveïdors, a fer visites, en definitiva, tot allò que li caldrà per engegar el seu negoci quan torni.

A Rotterdam ha marxat en Bruno, amb un perfil i interessos completament diferents, en Bruno està fent la seva estada en una empresa dedicada a temes d´estilisme i moda, en envia una foto del seu primer dia a l´empresa.

La Tània, és una jove llicènciada en Dret que ha decidit emprenedre en allò que l´apassiona, la pastisseria. La Tània ja fa dos mesos que està fent la seva estada a Berlín. Per les fotos que ens envia podem veure que clarament està millorant les seves habilitats d´emrpenedoria relacionades amb el sector.

En Jordi va començar la seva estada fa tres dies, encarta no ens ha pogut enviar cap foto però ja ens ha fet arribar un missatge i està entussiasmat amb la seva empresa Alemana on farà una estada fins a 31 de juliol.

Si tens una idea o projecte, si vols fer una estada a una empresa d´un altre país de la UE, el programa Erasmus també està al teu abast. Contacta amb nosaltres i t´explicarem com fer-ho.

Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell

Vapor Llonch

Carretera de Barcelona 208

Tel 93.745.31.61

mail: sbdempresa@ajsabadell.cat