Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Balanç Programa Reempresa a Sabadell: 2012-2017

Programa Reempresa a Sabadell: 2012-2017

Des de l'any 2012 que es va signar el conveni entre Reempresa i l'Ajuntament de Sabadell s'han produït 63 casos d'éxit. Ara, des de l'Oficina d'atenció a l'empresa i al autònom de Promoció Econòmica de Sabadell, s'ha realitzat un seguiment per conèixer quantes empreses continuen en actiu actualment . 

El 91% de les empreses continuen en marxa gràcies a que noves persones emprenedores han donat continuïtat a l'activitat posant-s'hi al capdavant de tota la gestió amb moltes ganes i ilusió. Totes les empreses cedides a nous reemprenedors/es són petites i en la seva majoria treballen només el titular del negoci o els socis, en el cas de societats de caràcter mercantil. Tot i això aquestes empreses tenen unes 34 persones contractades.

El programa Reeempresa ofereix assessorament per als cedents d’empresa i per a les persones reemprenedores sobre les característiques dels processos de compra-venda d’empreses i per a l’elaboració d’un pla de reempresa o de cessió. L’objectiu és evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat.