Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nou projecte a favor de l'Esclerosi Múltiple dins el Programa Erasmus per a Joves Emprenedors/es

Aquesta setmana hem visitat la Marta i la Maria. Ambdúes participen en el programa Erasmus per a Joves emprenedors/es

El programa Erasmus afavoreix estades de persones emprenedores novelles a empreses de persones emprenedores consolidades de la resta de països de la UE amb la finalitat de millorar les seves habilitats emprenedores. Durant l'estada, que pot tenir una durada d'entre 1 i 6 mesos, la persona emprenedora percep un ajut econòmic per part de la UE.

La Maria és una emprenedora novella que té la idea d'importar d'Holanda un esdeveniment esportiu que té com a objectiu recaptar fons per donar suport i visibilitat a la investigació de l’Esclerosi Múltiple.

La implicació de la Maria amb aquesta malaltia sorgeix quan un familiar molt proper va ser diagnosticat d´esclerosi múltiple, va ser aleshores, que va entrar en contacte per primera vegada amb aquesta malaltia.

A Holanda se celebra anualment un esdeveniment esportiu de caràcter festiu anomenat ArenaMoves, amb l´objectiu de recaptar fons per la investigació d’aquesta malaltia, cada any s’han aconseguit complir diferents objectius. Amb la idea de portar aquest esdeveniment a Barcelona, la Maria va contactar amb la Marta, una host de Barcelona que és fundadora de l'empresa d´organització d´esdeveniments aktes.

La Marta s'ha implicat en el projecte de la Maria i actualment totes dues hi treballen plegades. Objectiu final és celebrar el "Barcelona Es Mou" el juny de 2018, celebrant conjuntament el dia mundial de l’Esclerosi Múltiple.

L’acte principal del "Barcelona Es Mou" és la realització d'un recorregut simbòlic que tracta de pujar i baixar graons en solidaritat amb les persones afectades d'EM. Hi hauran més activitats programades com són:

  • Entrenaments gratuïts en directe.
  • Reptes superats de persones amb EM.
  • Música en directe.
  • Tallers de Risoteràpia.
  • Festa de tancament amb DJ Internacional.

Serà una festa per tots els públics, i els nens i nenes també tenen activitats per passar un dia fantàstic.

L’objectiu final de l’acte, és donar els beneficis nets a un projecte d'investigació, que serà conjuntament escollit amb la Fundació GAEM de Barcelona.

Així doncs, en aquesta visita hem pogut palpar com realment el programa Erasmus fa néixer projectes emprenedors. Si vols formar part del programa pots escriure a sbdempresa@ajsabadell.cat i contactarem amb tu!